Geam termopan


Geamul termoizolant sau dupa cum este cunoscut pe piata de profil ca geam termopan reprezinta suprafata vitrata de la o fereastra sau usa alcatuita din cel putin doua panouri de sticla, delimitate de o camera cu aer sau gaz nobil ce are rolul de bariera termica. Foile de sticla au intre ele un cadru bagheta-distantier de aluminiu, camera intermediara fiind etansata perfect.
Sticla ce compune un geam termoizolant este de diverse grosimi, de obicei intre 3mm si 10mm. Majoritatea ferestrelor cu geam termopan contin doua panouri de sticla de aceeasi grosime.
Se pot folosi si grosimi diferite acest lucru ducand la o izolare fonica si termica superioara.


Sticla Saint Gobain

Compania noastra detine tehnologia necesara pentru fabricarea geamului termopan de cea mai buna calitate. In procesul de productie folosim sticla de la partenerul nostru de incredere Saint Gobain. Acesta este lider mondial pe piata materialelor de constructii, iar sticla achizitionata este fabricata in Uniunea Europeana cu respectarea normelor de mediu si a indicilor de transfer termic agreati de legislatie.

Gama Saint Gobain Glass Planitherm 4S este ideala pentru orice proiect si va puteti bucura de temperatura perfecta si lumina ideala pe tot parcursul anului. Modul de prelucrare al acestei sticle ii confera calitati unice in toate cele 4 anotimpuri, dupa cum urmeaza:


Primavara

Primavara Cu SGG Planitherm® 4S / 4S II capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, vitrajele izolante care au SGG Planitherm 4S / 4S II asigură un confort sporit - izolatia termica asigura temperatura ideala indiferent de schimbarile vremii.Vara

Vara Datorita functiei sale de control solar, SGG Planitherm® 4S / 4S II reflecta de doua ori mai multa energie solara decatun vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. O temperatura ideala - confortul si racoarea sunt asigurate chiar si în zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici - limitarea cantitatii de energie solara care patrunde in casa diminueaza nevoia de utilizare a aerului conditionat.

Toamna

Toamna Cu SGG Planitherm 4S / 4S II tranzitia catre anotimpul rece devine insesisabila. Reducerea costurilor - sunt suprimate costurile premature pentru incalzire.

Iarna

Toamna Vitrajul cu SGG Planitherm® 4S / 4S II ofera o izolatie de 3 ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente: Caldura si confort - se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor. Economii semnificative - o izolare termica eficienta inseamna un consum redus de energie.  Planitherm 4S Iarna Planitherm 4S Vara
 
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro , precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.